Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fedtfattigt pastafad med kylling

Fedtfattigt pastafad med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : aoge

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.frisk pasta f.eks med spinat
 kød fra en ½ kogt kylling uden skind
2 porrer
2 peberfrugter røde eller gule
1 pk.cheasy friskost med hvidløg og krydderurter
1 dl.cremefine madavningsfløde
3 dl.vand
50 g.reven parmasan
 salt
 peber
 
Opskrift:
Placer pastaen i et ildfast fad.

Pil kyllingekødet af og skær det i små stykker. Skær peberfrugterne i små stykker og fordel det sammen med kyllingen i pastaen.

Skær porrerne i tynde skiver.

Put vand, madlavningsfløde, friskost og salt og peber i en kasserolle og bring det i kog under omrøring. Put porrerne i, og lad dem få et kort opkog.

Fordel så blandingen på pastaen. Der skal være ca 1-1½ cm væske i bunden af fadet, ikke mere.
Drys parmasan på toppen.

Bages i ovnen i ca 20 minutter i forvarmet ovn, ca. 200 grader.
Pastaen må gerne være sprød på toppen og i kanterne og osten mørk gylden.

Tips:

Serveres med groft brød og evt salat som tilbehør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 36924 gange,
og udskrevet 979 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Louise  -  2020-04-14 21:26:21
Umiddelbart ser det ikke ud som om det skal koges først da, blandingen med vand porre og ost hældes over

  -  2018-03-30 14:41:39
Skal pastaen koges først?

  -  2011-10-12 18:23:54
Det var en dejlig nem ret, og smagte godt! Brugte dog et løg i steddet for porrer, da jeg ikke er så vil med dem, men det fungerede også fint.

Taz  -  2011-10-03 18:29:32
Jeg vil også gerne vide om pastaen skal koges først ??

Benthe  -  2011-07-14 21:03:21
Vil prøve med friske champignon og et drys persille istedet for peber, tror også det er lækkert.

Trine  -  2011-01-15 16:28:12
Tusind tak fordi jeg måtte bruge opskriften jeg er faktisk kun 10 år men der er en hjemmeside der hedder Gosupermodel og så kan man lave blade derinde det er rigtig sjovt og så skulle jeg så bruge en opskrift på pasta og så tog jeg da bare den her :) Kh Trine

Dorte  -  2010-08-27 18:24:11
Skal pastaen koges inden den kommer i fadet?

Malene  -  2009-12-04 12:36:11
Uhm, den smager altså rigtig godt. Var ellers noget noget i tvivl da jeg lavede det, men det skal helt sikkert laves igen!