Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Værtens bedste skinke gryde med karry

Værtens bedste skinke gryde med karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jens

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.skinke i tern(gerne nakkesteg)
400 g.champignon
125 g.bacon i tern(skær dem selv ud)
 smør
 margarine/olie
 karry (det skal være en god karry -(ikke fra supermarked)
 rød/grøn peber
2 ret store løg
 boullion ca- ½ liter
 Maizena
 Frosne fine ærter
 
Opskrift:
Bacon i skårne tern svites så det er knap sprødt !-Det meste af fedtet hældes fra-bacon hensættes- smør på panden, de imellem tiden ordnede champignon skåret i kvarte-hældes på den varme pande/gryde, samt de groft snittede løg - dette snurre ca. 10 minutter unde låg og inddampes så væsken næseten er væk-hældes nu i en skål og der sættes lidt olie+margarine på panden og 2-4 theskefulde karry afbrændes-pas på ikke for meget-kødet tilsættes og svitses netop-nu hældes ca. ½ liter grønsagsboillon over-fremstiller med en terning-det varmes under låg ca. ½ time, derpå tilsættes den hensatte bacon, samt champignon+løg + det rensede prberfrugt skåret i små tern, Dette jævnes nu med lidt maizena efter behag og varmes videre ca. 20 minutter.
Det er tid at koge risene-til sidst varmes en passende mænge ærter i microovn og severes til overhældning direkte på tallerkenen
Gryden/panden med retten sættes direkte på bordet.
Hertil serveres en god, kraftig rødvind eller øl efter behag.
Velbekomme


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13876 gange,
og udskrevet 205 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kimmaja  -  2010-11-13 23:04:06
lækkert og god og nem opskrift så tak for mad

jens  -  2009-03-18 12:15:08
der mangler 40-50 ml tomatpuree