Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt svinemørbrad V

Fyldt svinemørbrad V, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : egnuemmud

Indsendt :



Ingredienser:
2 svinemørbrad
150 g.hakket kalkun eller kylling
125 g.champignon fint hakket
150 g.broccoli skåret i små broketter
1 æg
2 fedhvidløg
1 spsk.rosemery
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
 Sovs:
1 løg hakket fint
1 tsk.olie
1 dl.hvidvin
0.5 dl.bouillion
1 dl.yoghurt naturel siet
1 spsk.maizena
 lidtvand
 bassilikun
 salt
 peber
 
Opskrift:
skær mørbraderne halvt igennem og flad dem ud. strø med salt og peber.
kog broccolien i 2 min, dræn og blend med håndblender.
mix broccoli, champignon, kød, æg, mel, hvidløg, salt og peber.
fyld mixet på den ene mærbrad og lig den anden ovenpå.
sno mørbraderne
bag i ovn i en time ved 200 grader

sovs
svits løg. tilsæt vin og bouillion, lad småkoge i 5 min.
mix yoghurt med maizena (rørt op med vand). tilsæt yoghurt i sovsen, tag af varmen og tilsæt kryderier

Tips:

serveres med fx hasselbagte kartofler og salat..


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 21271 gange,
og udskrevet 130 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2012-05-29 09:54:50
rosemery er rosmarin