hakket kalkun eller kylling150 g. hakket kalkun eller kylling
125
g.
champignon fint hakket125 g. champignon fint hakket
150
g.
broccoli skåret i små broketter150 g. broccoli skåret i små broketter
1
æg1 æg
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
spsk.
rosemery1 spsk. rosemery
1
spsk.
hvedemel1 spsk. hvedemel
salt salt
peber peber
Sovs: Sovs:
1
løg hakket fint1 løg hakket fint
1
tsk.
olie1 tsk. olie
1
dl.
hvidvin1 dl. hvidvin
0.5
dl.
bouillion0.5 dl. bouillion
1
dl.
yoghurt naturel siet1 dl. yoghurt naturel siet
1
spsk.
maizena 1 spsk. maizena
lidt
vand lidt vand
bassilikun bassilikun
salt salt
peber peber
Opskrift:
skær mørbraderne halvt igennem og flad dem ud. strø med salt og peber.
kog broccolien i 2 min, dræn og blend med håndblender.
mix broccoli, champignon, kød, æg, mel, hvidløg, salt og peber.
fyld mixet på den ene mærbrad og lig den anden ovenpå.
sno mørbraderne
bag i ovn i en time ved 200 grader
sovs
svits løg. tilsæt vin og bouillion, lad småkoge i 5 min.
mix yoghurt med maizena (rørt op med vand). tilsæt yoghurt i sovsen, tag af varmen og tilsæt kryderier
Tips:
serveres med fx hasselbagte kartofler og salat..
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 21406 gange, og udskrevet 136 gange.
Kommentarer
Per - 2012-05-29 09:54:50 rosemery er rosmarin
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider