Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Frikadellesnegle

Frikadellesnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
3.5 dl.mælk
1 spsk.olie
1 tsk.salt
250 g.grahamsmel
250 g.hvedemel
 
400 g.hakket kalv og flæsk
1 dl.hvedemel
1 æg
2 dl.mælk
0.5 revet løg
1 fedhakket hvidløg
1 hakket chili
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie,salt og mel og ælt dejen godt igennem.Hæver i ca ½ tm.Bland kødet med mel,æg,mælk,løg,hvidløg,chili,salt og peber og rør farsen lind.Rul dejen til en firkant på ca 45X45 cm.Fordel farsen på dejen og rul den sammen som en roulade.Skær rouladen i 2 cm tykke skiver,læg dem på en bageplade.Pensl med æg.Bag sneglene midt i ovnen ved 175 g i 20 min.Server med en blandet salat med pinjekerner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6091 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

dorthe  -  2009-05-24 22:25:59
en god variant. Der skal dog MEGET mere krydderi i fyldet - ellers bliver det lidt tamt