Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie,salt og mel og ælt dejen godt igennem.Hæver i ca ½ tm.Bland kødet med mel,æg,mælk,løg,hvidløg,chili,salt og peber og rør farsen lind.Rul dejen til en firkant på ca 45X45 cm.Fordel farsen på dejen og rul den sammen som en roulade.Skær rouladen i 2 cm tykke skiver,læg dem på en bageplade.Pensl med æg.Bag sneglene midt i ovnen ved 175 g i 20 min.Server med en blandet salat med pinjekerner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6202 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
dorthe - 2009-05-24 22:25:59 en god variant. Der skal dog MEGET mere krydderi i fyldet - ellers bliver det lidt tamt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider