Frikadellesnegle

Frikadellesnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
25 g.gær
3.5 dl.mælk
1 spsk.olie
1 tsk.salt
250 g.grahamsmel
250 g.hvedemel
 
400 g.hakket kalv og flæsk
1 dl.hvedemel
1 æg
2 dl.mælk
0.5 revet løg
1 fedhakket hvidløg
1 hakket chili
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem. Hæver i ca ½ tm.

Bland kødet med mel, æg, mælk, løg, hvidløg, chili, salt og peber og rør farsen lind.

Rul dejen til en firkant på ca 45X45 cm. Fordel farsen på dejen og rul den sammen som en roulade. Skær rouladen i 2 cm tykke skiver, læg dem på en bageplade.

Pensl med æg. Bag sneglene midt i ovnen ved 175 g i 20 min. Server med en blandet salat med pinjekerner.


karakterer:
Opskriften er vist 6455 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

dorthe  -  2009-05-24 22:25:59
en god variant. Der skal dog MEGET mere krydderi i fyldet - ellers bliver det lidt tamt