Nem pizzadej

Nem pizzadej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 dl.vand
25 g.gær
1 tsk.salt
2 spsk.olie
300 g.hvedemel
 
 Tomatsovs:
4 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg
1 ds.hakkede tomater
1 tsk.salt
 peber
5 bladefrisk basilikum
 
Opskrift:
Pizzadej:
Gær opløses i lunent vand.
Tilsæt olie og salt og herefter mel.
Tildæk dejen med husholdningsfilm og
lad dejen hæve ca. 30-40 min. ved
stuetemperatur (til dobbelt størrelse).

Tomatsovs:
Olivenolie og hvidløg varmes op ved
svag varme. (Hvidløg må ikke brunes).
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad
tomatsovsen simre ca. 15 min.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzadej

karakterer:
Opskriften er vist 44172 gange,
og udskrevet 1215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

bo flemming  -  2018-09-24 09:17:31
er det en fordel at olie og vand ikke blandes

Carsten  -  2015-03-31 14:01:25
Her i huset er det en pizza til 2 personer : )

Per W  -  2012-06-14 14:59:02
Meget fin dej og tomatsovs. Man kan stort set anvende hvad som helst ovenpå. Jeg bager altid pizza på en rund pizzasten i en kuglegrill. Pas på med kullene dvs ikke for mange så der udvikles for meget varme - bunden bliver således sort. Den anførte opskrift svarer til en pizza. Jeg laver altid en dobbelt portion.

  -  2012-03-30 09:21:22
hvorfor kan jeg ikke sætte den til at skrive hvor mage personer den skal laves til

Lunalee  -  2011-10-18 18:40:34
Selvfølgelig skal en dej ældes! -Synes det er en god opskrift. Jeg prøvede mig frem. Tog den ud når jeg selv mente den var færdig. ;)

Mette  -  2011-08-01 17:45:28
Det ka da godt være at der ikke behøver at stå hvor lang tid den ska have, men ville da stadig være rart at vide.

  -  2011-03-02 15:04:54
Den er ca til 4 personer. Jeg plejer at bage den på ca 200 g. Jeg plejer at bage bunden først - til overfladen begynder at tage farve og derefter putte fyldet på - den er altid en stor succes. Kan varmt anbefales

mai  -  2010-11-06 16:49:27
hvor mange personer er den til?

anne-line  -  2010-09-16 14:36:35
hvor mange personer ER DEN TIL?....?

nums  -  2010-07-21 12:53:19
den er mega vild hvis man laver snobrød ud af dem...(:

Hayley  -  2010-02-17 17:24:59
Wauw. En lækker pizzadej! Mega god, hvis man skal lave salatpizza! ^^

  -  2010-02-02 18:10:43
Der står ikke hvor mange grader ovnen skal stå på? Skal man heller ikke ælde dejen?

Moneh!<3  -  2010-01-21 16:33:27
Super god dej, lavede dog ikke tomatsovsen men brugte tomat puré istedet. Jeg gav den 25 minutter ved 200 grader, den blev lidt sort i kanterne men ellers okay. (:

Thore  -  2009-09-16 17:03:37
Denne opskrift hedder "NEM PIZZADEJ", så der behøver ikke stå hvor langt tid den skal have, siden at DEJ ikke er bagt...

zenia  -  2009-07-25 18:56:52
der mangler at stå hvor lang tid den skal bages..

Isa  -  2009-03-31 20:30:45
der kunne godt lige have stået hvor lang ti den skal have... :(