Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vitello Tonnato

Vitello Tonnato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
750 g.kalvebov
1 løg, spækket med laurbærblad og nellike
1 gulerod
½ porre
1/4 selleri
 Salt
 Knuste peberkorn
 
½ tube mayonnaise
1 ds.tun
 
 Garneture:
 Asparges
 Kapers
 Salat


Opskrift:

Kødet lægges i vand så det næsten er dækket, skummes og krydres. Grønsagerne kommes i og det helle koges ved svag varme, halvt tildækket. (kødet er færdig, hvis kødsaften er gennemsigtig, når der stikkes en gaffel i).

Tunfisken pureres fint, blandes med mayonnaise, og spædes med den afkølede bouillon, til det er tyktflydende.

Smag til med et blandingskrydderi, hæld det over det udskårne kød og garnér.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13250 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu