Bland smeltet smør med æggeblomme og pensl fisken med blandingen.
Vend den derpå i raspen blandet med den revne ost og læg den i et godt smurt ovnfast fad i et lag.
Fordel hummersuppen over fisken og sæt fadet i en 225 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.
Server med nye kartofler eller lune sprøde portionsflutes og små kogte fine grønne ærter eller grønne bønner.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 8260 gange, og udskrevet 117 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider