Puds mørbraderne fri for sener og hinder, eller få slagteren til det. Skær dem i 1-2 cm tykke skiver. Tryk dem lidt fladere med håndroden og krydr dem med salt og peber.
Paprikasauce:
Baconskiverne skæres i tern og løget hakkes fint.
Svits løg og bacon i en gryde i smørret. Tilsæt mel og paprika og rør det ind i fedstoffet.
Tilsæt tomatpure, vand og fløde og lad saucen koge i 10 min.
Steg mørbradbøfferne hurtigt på begge sider i smørret, det er sart kød så steg det kun 2-3 minutter på hver side, så er de gennemstegte uden at være tørre.
Serveres med paprikasaucen og evt. grønne ærter og pommes frits.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 394 gange, og udskrevet 3 gange.
Energi:
KJ total 11946 (2844 kcal)
KJ pr. Pers. 2986 (711 kcal)
Vægt ialt 1640 gram
Vægt pr. Pers. 410 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 728 KJ (173 kcal) Protein 9.8 gram Fedt 13.8 gram Kulhydrat 3.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider