| |
|
Friturestegte Kyllingeoverlår
Friturestegte Kyllingeoverlår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | æg2 æg | 200 | g. | hvedemel200 g. hvedemel | 1 | | Pilsner 1 Pilsner | | | |
| |
Pisk 2 æg med 200 g mel og 1 øl til en ikke for tynd dej.
Tør kyllingelårene godt og vend dem i dejen.
Frituresteg dem til de er godt brune.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10319 gange, og udskrevet 103 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2017-10-30 16:43:11 Hvor længe skal de i frituren
pjuske - 2010-02-27 14:35:51 Hvor længe skal de i frituren?
Maria - 2009-04-20 17:19:17 Hej skal kyllingeoverlårerne være kogt først eller er det fra frossen tilstand ?
|
|