Hak fiskekødet gennem kødhakkeren. Rør det med salt og peber til det er sejt, og rør så æggene i sammen med hakkede kapers og finthakkede skalotteløg.
Porrerne renses og skæres på skrå i 1 cm. tykke skiver.
Begge dele sættes over i en gryde ved rask varme, med et skvæt olivenolie i bunden. Kom låg på gryden og lad porrerne snurre i ca. 5 minutter. Skru så ned til svag varme og lad porrerne blive møre uden, at de mister farve. Smag til med salt og peber.
Form 4 karbonader af "fiskefarsen", vend dem i mel og steg dem ved jævn varme til de er gyldne 5-6 minutter på begge sider.
De anrettes på tallerkenen oven på porrekompotten, og der drysses med hakket persille.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 51852 gange, og udskrevet 479 gange.
Energi:
KJ total 11873 (2826 kcal)
KJ pr. Pers. 2968 (706 kcal)
Vægt ialt 2883 gram
Vægt pr. Pers. 720 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (98 kcal) Protein 8.7 gram Fedt 3.7 gram Kulhydrat 8.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider