Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Helleflynder

Helleflynder , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Helleflynder , billede 4 Helleflynder , billede 1 Helleflynder , billede 2 Helleflynder , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 gram Helleflynderfilet
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Kapers
100 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Porrekompot:
600 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bacon i tern
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler nye
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Opskrift:
Hak fiskekødet gennem kødhakkeren. Rør det med salt og peber til det er sejt, og rør så æggene i sammen med hakkede kapers og finthakkede skalotteløg.

Porrerne renses og skæres på skrå i 1 cm. tykke skiver.

Begge dele sættes over i en gryde ved rask varme, med et skvæt olivenolie i bunden. Kom låg på gryden og lad porrerne snurre i ca. 5 minutter. Skru så ned til svag varme og lad porrerne blive møre uden, at de mister farve. Smag til med salt og peber.

Form 4 karbonader af "fiskefarsen", vend dem i mel og steg dem ved jævn varme til de er gyldne 5-6 minutter på begge sider.

De anrettes på tallerkenen oven på porrekompotten, og der drysses med hakket persille.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 51606 gange,
og udskrevet 470 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11873 (2826 kcal)
KJ pr. Pers. 2968 (706 kcal)
Vægt ialt 2883 gram
Vægt pr. Pers. 720 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (98 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu