Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indianer Hacis

Indianer Hacis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Anettesusan

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Hakket Oksekød
2 løg
2 gulerødder
3-4 porre
80 g.margarine
2 tsk.salt
4 ml.peber
2 dl.tomatpure
4 dl.vand
 Meljævning
 
Opskrift:
Rens grøntsagerne
Løget skæres i tern. Porre i tynde skiver. Gulerødderne rives groft. Brun løg i fedtstof og kom kødet deri og brun det godt. Kom porre og gulerødder kommes i og snurrer med nogle minutter.
Vand, salt, peber og tomatpure tilsættes. Kog ved svag varme i ca. 15 min. Jævn med meljævningen. Serveres med pasta og brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8999 gange,
og udskrevet 130 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Belinda Hertz  -  2017-11-15 05:54:33
Dejligt kære mor, at du har lagt denne gode ret op som vi lærte at lave i hjemkundskab og opskriften blev derefter et hit hjemme hos os. Det er en dejlig nem ret med masser af grønt og god måde at få flere grøntsager i børnene. Den kan spises med pasta ,ris eller kartofler men er bestemt også god bare med et godt stykke flutes til. Kan varmt anbefales 😀