Rens grøntsagerne
Løget skæres i tern. Porre i tynde skiver. Gulerødderne rives groft. Brun løg i fedtstof og kom kødet deri og brun det godt. Kom porre og gulerødder kommes i og snurrer med nogle minutter.
Vand, salt, peber og tomatpure tilsættes. Kog ved svag varme i ca. 15 min. Jævn med meljævningen. Serveres med pasta og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9793 gange, og udskrevet 138 gange.
Kommentarer
Belinda Hertz - 2017-11-15 05:54:33 Dejligt kære mor, at du har lagt denne gode ret op som vi lærte at lave i hjemkundskab og opskriften blev derefter et hit hjemme hos os. Det er en dejlig nem ret med masser af grønt og god måde at få flere grøntsager i børnene. Den kan spises med pasta ,ris eller kartofler men er bestemt også god bare med et godt stykke flutes til. Kan varmt anbefales 😀
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider