kyllingebryster uden skind og ben4 kyllingebryster uden skind og ben
25
g.
hasselnødder25 g. hasselnødder
25
g.
blå ost fx gorgonzola25 g. blå ost fx gorgonzola
Salt Salt
peber peber
Olivenolie eller rapsolie Olivenolie eller rapsolie
Herbes de Provence krydderi Herbes de Provence krydderi
Opskrift:
Osten smuldres i de groft hakkede nødder.
Kyllingebrysterne der flækkes på langs fyldes med nødde – osteblandingen.
Fold kødet sammen om fyldet og stykkerne lukkes enten med en kødnål eller snøres med madsnor.
Brunes i olie på panden og krydres med salt, peber samt Herbes de Provence krydderi.
Færdigsteges i ovn ved 185 grader i ca. 20 min.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4966 gange, og udskrevet 87 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider