nudler el 500 g frisk pasta250 g. nudler el 500 g frisk pasta
1
stort glas champignon i skiver1 stort glas champignon i skiver
1
spsk.
paprika1 spsk. paprika
10
babymajs fra dåse10 babymajs fra dåse
1-2
små dåser kokos mælk1-2 små dåser kokos mælk
4-5
dl.
frosne grøntsager4-5 dl. frosne grøntsager
1
boulionterning grøntsags el hønse1 boulionterning grøntsags el hønse
lidt
smør lidt smør
salt salt
peper peper
1
spsk.
hvedemel1 spsk. hvedemel
0.5-1
lille dåse tomat pure0.5-1 lille dåse tomat pure
Opskrift:
svits bacon tern gyldne, tag dem op.
skær kyllingefileterne i strimler/tern og steg dem gyldne i bacon fedtet, tag dem af panden. "brænd" paprika af i fedtet, tilsæt lidt smør og melet, rør godt. spæd til med saften fra champignon, tilsæt kokosmælk lidt efter lidt mens der røres godt. put boulion terning i og tilsæt tomat pure og rør godt, sovsen vil nu blive tyk, hvis den er for tyk tilsæt lidt saft fra babymajsen. smag til med salt og peper og lad det små boble lidt tid.
put så de frosne grøntsager i og lad dem boble møre.
sæt imens nudler/pasta over, koges som beskevet på pakken.
skær 10 babymajs i ønsket str og put i sovsen sammen med champignon og til sidst kommes kød og bacon i sovsen og det hele koges igennem.
Tips:
mængden af kokosmælken afhænger af om man kan lide smagen, ellers kan man vel også bruge mælk el fløde.
frosen grønt bruger jeg en blomkåls blandning fra rema, men det er op til en selv hvad man kan lide.
man kan også lave retten med 500 g kyllinge fars i stedet for kyllingefilet.
jeg laver retten hvis vi har fået ris dagen før, varme nudler blandet med kolde ris er et hit.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9096 gange, og udskrevet 182 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider