Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Russiske Kalvekoteletter

Russiske Kalvekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kalvekoteletter
2 spsk.smør
1 æg
200 g.champignon
1 spsk.mel
4-6 spsk.creme fraiche
1 spsk.tomatpure
 dl.madeira
2-3 dl.vand
 salt
 rasp
 


Opskrift:
Paner koteletterne i æg og rasp. Steg dem på en pande i ca 3 minutter på hver side. Bland i en gryde creme fraiche med mel, tomatpure og champignoner. Hæld vand og madeira i. Kom koteletterne i saucen, dæk med låg og damp dem 20-30 minutter ved svag varme.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12822 gange,
og udskrevet 238 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mike  -  2006-12-21 16:02:58
hej lotte-cici det er desertvin

Lotte og Cici  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er madeira???