Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gåsebryst - lagkage

Gåsebryst - lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : wonder

Indsendt :



Ingredienser:
3 lagkagebunde
5 dl.piskefløde
1 dl.mælk
2 æggeblommer (past.)
3 spsk.sukker
3 blade husblas
 hindbærsyltetøj efter smag
 
 marcipan til overtræk
 
Opskrift:
Mælk og sukker varmes til sukkeret er opløst. Gryden tages af varmen og den udblødte husblas smeltes i. Pisk denne blanding i æggeblommerne sammen med 1 dl. piskefløde. Blandingen afkøles.
Når æggemassen er begyndt at tykne piskes yderligere 2 dl. fløde til skum. Vend flødeskummet i cremen.


Fordel hindbærsyltetøj på den nederste bund og crememassen mellem bundene. Kagen stilles i køleskabet i 3-4 timer indtil cremen har sat sig.

Resten af fløden piskes stiv og bredes ud på lagkagen. Rul derefter marcipanen tyndt ud, ca. 4 cm. større end lagkagens diameter og læg det på. Marcipanen trykkes fast ved kagens bund.

Tips:

Man kan også bruge vanille kagecreme, hvor man bare tilsætter mælk, istedet for selv at lave cremen.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gåsebryst

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (150 stemmer)

Opskriften er vist 15256 gange,
og udskrevet 237 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu