Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Wienerkrebineter

Wienerkrebineter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalvekød
½ dl.bouillon
1 æg
 rasp
 Smør
1 citron
 Kapers
 Peberrod
4 anjosfileter
 Salt
 friskkværnet peber
Opskrift:
Rør kødet til en fars med bouillon, æg, salt og friskkværnet peber. Form dem til store flade krebinetter, og vend dem i rasp. Steg krebinetterne på en pande cirka 5 minutter på hver side.

Læg krebinetterne på et fad, og kom en skive citron på, derefter anjosfilet, peberrod og kapers. Serveres med ærter og kartoffelmos eller råstegte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8882 gange,
og udskrevet 183 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu