friske eller 1 glas champignon1 bakke friske eller 1 glas champignon
1
pk.
skinketern1 pk. skinketern
6
stykker staniol6 stykker staniol
Opskrift:
Vask kartoflerne grundigt. Dup dem tørre i køkkenrulle, og pak dem ind i staniol
Stil dem i ovnen på 225 grader i 1½ time, eller til de er færdige (alt efter størrlsen på bagekartoflene)
Rens champignon og skær dem ud i små stykker.
Steg derefter det hele på panden ca. 15 min. inden kartoflerne er færdige.
Tag kartoflerne ud af ovnen. Lad staniolen sidde på og skær dem næsten igennem, og pres på kartoflen, der, hvor man har skåret til/fra, for at åbne den.
Hæld derefter den stegte blanding i
Tips:
Man kan også pifte det op, ved at komme hvidløg/persille smør i kartoflerne.
Jeg bruger altid ca. ½ pakke blød kærgården
friskhakket persille (frsset kan også bruges) 1-2 presset hvidløg 1/4 tsk. salt og ½ spsk. soya. Bland det hele godt, og rul det som en pølse i smørrebrødspapir, og kom det i fryseren, til det skal på bordet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11497 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider