Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagekartofler med sjams

Bagekartofler med sjams, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :



Ingredienser:
6 bagekartofler
1 pk.bacontern
1 bakkefriske eller 1 glas champignon
1 pk.skinketern
6 stykker staniol
 
Opskrift:
Vask kartoflerne grundigt. Dup dem tørre i køkkenrulle, og pak dem ind i staniol
Stil dem i ovnen på 225 grader i 1½ time, eller til de er færdige (alt efter størrlsen på bagekartoflene)
Rens champignon og skær dem ud i små stykker.
Steg derefter det hele på panden ca. 15 min. inden kartoflerne er færdige.
Tag kartoflerne ud af ovnen. Lad staniolen sidde på og skær dem næsten igennem, og pres på kartoflen, der, hvor man har skåret til/fra, for at åbne den.
Hæld derefter den stegte blanding i

Tips:

Man kan også pifte det op, ved at komme hvidløg/persille smør i kartoflerne. Jeg bruger altid ca. ½ pakke blød kærgården friskhakket persille (frsset kan også bruges) 1-2 presset hvidløg 1/4 tsk. salt og ½ spsk. soya. Bland det hele godt, og rul det som en pølse i smørrebrødspapir, og kom det i fryseren, til det skal på bordet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11303 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu