Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lækker Fyldt Mørbrad

Lækker Fyldt Mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lilleviborg

Indsendt :



Ingredienser:
2 svinemørbrad (1kg)
 persillesmør 1 pakke
50 g.valnødder
 lidtpersille
300 g.små champigoner
2 fedpresset hvidløg
2 dl.creme fraiche
 sojasauce
 
Opskrift:
Frjern hinder og sener fra mørbradene og skær en dyb rille på langs i hver. Fyld 3/4 del persillesmør og valnødderne og den friske persille ind i rillerne og luk mørbraden med tandstikker. læg dem i et ovnfastfad og drys med salt og peber. læg halv championer rundt om kødet.og tilsæt resten af persillesmøret i fadet. Pres hvidløgen ud over kødet og stil det i ovnen på 175¤ i 30-40 min. rør af og til i championerne.
Når kødet er færdig, tages det ud og dækket til i mens sovsen bliver lavet færdig.
Hæld championerne og skyen over i en lille gryde. tilsæt cremfraichen og lidt sojasauce og kog igennem. smag evt. til med ekster soja.
skær kødet i skriver og server med sovsen. frisk grøn pasta smager rigtig godt til.

Tips:

retten kan jo halveres, så man kun laver en enkelt mørbrad.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (16 stemmer)

Opskriften er vist 20742 gange,
og udskrevet 375 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-06-01 15:34:08
super skøn ret man bare må lave igen og igen

nita  -  2009-03-07 12:01:35
smager rigtig rigtig godt, en ret jeg ville lave igen... sovsen er en smulge stæke i smagen, så den er mere et lækkert tilbehør. fantastisk...