Frjern hinder og sener fra mørbradene og skær en dyb rille på langs i hver. Fyld 3/4 del persillesmør og valnødderne og den friske persille ind i rillerne og luk mørbraden med tandstikker. læg dem i et ovnfastfad og drys med salt og peber. læg halv championer rundt om kødet.og tilsæt resten af persillesmøret i fadet. Pres hvidløgen ud over kødet og stil det i ovnen på 175¤ i 30-40 min. rør af og til i championerne.
Når kødet er færdig, tages det ud og dækket til i mens sovsen bliver lavet færdig.
Hæld championerne og skyen over i en lille gryde. tilsæt cremfraichen og lidt sojasauce og kog igennem. smag evt. til med ekster soja.
skær kødet i skriver og server med sovsen. frisk grøn pasta smager rigtig godt til.
Tips:
retten kan jo halveres, så man kun laver en enkelt mørbrad.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(16 stemmer)
Opskriften er vist 21026 gange, og udskrevet 378 gange.
Kommentarer
- 2009-06-01 15:34:08 super skøn ret man bare må lave igen og igen
nita - 2009-03-07 12:01:35 smager rigtig rigtig godt, en ret jeg ville lave igen... sovsen er en smulge stæke i smagen, så den er mere et lækkert tilbehør. fantastisk...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider