Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fantastiske Pizzasnegle

Fantastiske Pizzasnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
FrokostRet : Frokost - Pizzasnegle

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : frysegnet

Indsendt af : Josephine

Indsendt :


Fantastiske Pizzasnegle, billede 4 Fantastiske Pizzasnegle, billede 1 Fantastiske Pizzasnegle, billede 2 Fantastiske Pizzasnegle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Til dejen:
25 gram Gær
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Pizzamel AMO 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Til fyld:
1.5 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Oregano, tørret
   
Opskrift:
Dejen:
Smuldr gæren i en stor skål
Kom det lunkne vand i skålen. Rør.
Kom olie og salt i skålen. Rør.
Kom lidt efter lidt melet i skålen. Slå og ælt dejen godt.
Ælt dejen færdig på bordet.

Rul dejen ud til en firkant.

Fyldet:
Kom tomatpureen i en lille skål.
Pil løget og riv det. Kom det i tomatpureen. Rør det godt sammen.


Hæld tomatpureen på dejen og smør den ud.
Skær skinken i terninger og kom den på dejen.
Drys osten over skinken.
Drys oregano over osten.
Rul dejen sammen til en pølse. Skær den i tolv skiver.

Læg bagepapir på en bageplade og tænd ovnen til 200 grader C. alm. ovn.
Sæt pizzasneglene på bagepladen.
Læg en plasticpose over sneglene. Hæv i 15 min, gerne længere tid.
Bag pizzasneglene øverst i ovnen i 12-15 min.

Tag pizzasneglene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzasnegle

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (353 stemmer)

Opskriften er vist 1005518 gange,
og udskrevet 14689 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8270 (1969 kcal)
KJ pr. stk. 689 (164 kcal)
Vægt ialt 1065 gram
Vægt pr. stk. 88 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 776 KJ (184 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Amanda  -  2018-11-03 16:18:22
Desværre meget klistret dej, hvilket resulterede i delvist ødelagte pizzasnegle. Lavede dobbelt mængde som skulle give 24 stk, men der blev kun 12 stk. Er dog sikker på de smager godt!

Michael  -  2018-01-19 14:43:21
Er det ikke en fejl at dejen ikke skal hæve? Synes de bliver noget små de snegle. Næste gang vil jeg i hvert falde lade dejen hæve når den er rørt sammen.

Lillian  -  2017-10-16 15:54:46
De smager fantastisk, men dejen bliver lidt blød, så de er lidt svære at skære ud, bager dem midterst i ovnen, prøvede at give dem de sidste 2 min øverst, så bliver de hurtig sorte. Kan anbefales

Masal  -  2017-08-28 15:08:31
Dejen er for tyk, den sprækkede og alt fyldet røg ud, da jeg skulle skære den over. Nu fik jeg dem bagt, og jeg synes at dejen er tør..

Karina   -  2017-06-14 14:27:19
Virkelig klistret dej og slet ikke til at arbejde med.

Miriam  -  2016-09-25 14:23:48
De smagte rigti godt og blev rigti fine. Jeg delte dem ud i min klasse og alle kunne lide dem Mange tak kogebogen for de drejelige snejle😍

Mette  -  2016-07-17 20:14:58
Super gode, lette og luftige! Kan godt anbefales at bruge sytråd til at "skære" dem ud med!

Pizza elsker  -  2016-07-05 20:22:30
Mega gode.. Syntes godt de kan tåle at hæve mindst en halv time.

Melissa  -  2016-05-22 22:31:27
Hej Jeg elsker denne opskrift jeg bager den næsten hver måned og den er total nem kan klart anbefales og den smager så godt ❤️

Katinka  -  2016-05-15 11:06:20
Den er suuuper god!! kan anbefales:D

Sarah Lovdal  -  2016-05-08 22:35:44
Er de fryse egnet?

Vivi   -  2016-02-23 10:28:45
Jeg elsker at bage så jeg valgte for engangs skyld for at bage pizza snegle og fandt denne opskrift 😊 Det enste jeg kan sige er at de er virklige gode 💕 PS de virkede også med normalt mel 👍🏼

Camilla  -  2015-09-29 05:52:32
Er de fryse egnet? :) - Super lækker opskrift. Jeg prøvede dig at blande tomatpuré med oregano, en smule oister sovs, og sur/sød sovs (På flaske) Og jeg brugte pepperoni. Det blev virkelig lækkert.

Diana   -  2015-08-27 15:49:16
Har brugt oksekød blandet med pizza sovs 😋 har brugt alm. Hvedemel de blev super gode 😋 osten kom vi ovenpå istedfor.

Beathe   -  2015-08-19 13:21:08
Super lækre ! det kan også anbefales at putte lidt grahamsmel i :)

Darcel  -  2015-08-16 00:30:04
Super lækker opskrift. Den er virkelig lækker og dejlig luftig :)

Lilo Jensen  -  2015-07-09 13:21:54
Min søster og jeg valgt at kommr majs og gulerødder i også man vi skulle nok også har købt en pak. skinke mere så der var nok 😝 men gode er de 👍🏻

Mette og Mathilde  -  2015-03-18 17:05:00
super lækre pizzasnegle! vi er kun 10 år, men de var super nemme at bage! et stort like herfra!!

Cecilie  -  2015-01-10 15:56:29
Jeg har netop taget de lærke pizzasnegle ud af ovnen. Så lækre! Tak for en fantastisk og nem opskrift!

Celina  -  2015-01-01 22:59:37
Hej jeg synes opskriften er meget god. Jeg kan også godt lide at man kan vælge hvor mange man vil lave!

  -  2014-09-16 20:55:45
Jeg synes de er nogle lækre single men de ku godt være en tan bedre så derfor gir jeg den 7 stjerner ud af ti.

  -  2013-10-12 17:58:35
Mmm smager dejligt!

  -  2012-06-16 17:15:56
Dobbeltportion gav her: 14 pizzasnegle og 13 pølsehorn. Husk kødfyldet skal være koldt inden det kommes i, så er det nemmere og arbejde med.

  -  2012-06-04 14:11:49
De falder lidt fra hinanden, men ellers er og ser de gode ud :-)

Vivi A  -  2012-04-27 11:41:06
Super-lækre! Har bagt dem til min datters vuggestue, men da de har to-sprogede har jeg bagt med majs i stedet for skinke. Desuden har jeg byttet 1/4 af melet ud med groft mel. De er stadig FANTASTISKE!

mig  -  2012-04-12 13:32:45
DE BEDSTE JEG NOGENSINDE HAR SMAGT!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3

Miig:D  -  2012-03-07 20:25:31
Jeg har lige sat dem i ovnen, man den var klistret men min mor siger at detgør den mere luftig...? Glæder mig vildt til at smage dem!xD

LineSofie  -  2012-01-15 13:12:35
de er super gode. brugte en rest kødsovs som fyld i stedet for det andet. en god måde at bruge rester på.

  -  2011-08-25 18:53:15
Skal til at lave dem, og har læst kommentarerne! HÅBER de bliver "fantastiske!"

sille<3  -  2011-08-24 14:52:11
tror jeg prøver opskriften nu håber den bliver god

karina  -  2011-08-08 17:20:06
Super lækker opskrift på dejen.. lavede lidt om på sovsen så den blev mere spændende og lidt om på fyldet :)

  -  2011-06-23 15:17:20
Hej :-) Det er tredje gang at jeg lave disse pizzasnegle, og hver gang, så bliver de hammer gode! Derfor vælger jeg også at lave en masse til mine fantastiske klassekammerater, når turen går forbi mig i morgen, når vi kører lastbil! Så mange tak for en rigtig god opskrift! :-)

  -  2011-06-13 14:42:23
De er bare rigtig gode, men synes der skal meget ekstra mel i..

Bage Prinsessen  -  2011-01-30 13:59:28
rigtig rigtig gode men der skal lidt mere mel i end der står vi har brugt den 2 gange 2. gang vejede vi ikke melet men hælte i til der var fint tilpads!!!!

bethse  -  2011-01-03 21:30:06
mega gode pizzasnegle. jeg brugte skinke og ost til fyld men det er vel efter behag. lige et TIP: smør noget mælk/vand på kanten som skal lukke dejrullen for at den skal blive siddende, så resultatet er en hel perfekt rund pizzasnegl (:

Kisser  -  2010-10-23 14:46:27
Smadder gode :D jeg puttede coktailpølser i og brugte almindeligt mel :D -kan anbefales!

Alberthe   -  2010-10-16 17:37:54
Mmmm, skaltil bonbonland på mandag, der vil de helt sikkert være perfete!!

  -  2010-10-13 15:33:51
det smager rigtig godt! Men dejen er meget tør!

Madmor  -  2010-06-12 18:02:04
Hmm..... de er i ovnen nu, men dejen var MEGET klistret?? Måtte bruge mere mel, da den bogstavligt sad fast i bordet............!!!!

2 glade piger :)  -  2010-06-11 13:35:59
Vi har lige sat pizzasneglene i ovnen, og de ser vildt lækre ud!!! Vi er kun 13 år, men de var mega nemme at bage :) Vi lavede dobbelportion så der skulle gerne være 24, men vi fik 40 store pizzasnegle:D

  -  2010-06-09 20:34:43
kan man fryse dem ned, for vil bruge dem til nat mad til vores bryllup, men har ikke lige overskyd til at lave dem dagen før! håber nogle kan svar.

maja  -  2010-02-02 12:30:09
på panden først det ville jeg gøre, så er baconen mere sprød :-)

Stine  -  2010-01-29 12:52:29
Skal bacon'en på panden og svitses inden det kan komme på pizzaen, eller bare direkte på?

MADMEDMERE123  -  2009-10-21 14:56:31
hej alle .... der kan li at bage jeg bager meget med min far så det er hyggeligt vi venter på de er færdige glæder mig til at de er færdige..... hilsen mcihelle 10år

Borgerskolen.  -  2009-09-29 10:28:07
Hvad koster denne opskrift ca?

nanna.  -  2009-09-22 18:44:19
7. de er rigtige gode.

Malene  -  2009-07-21 15:46:13
Jeg har lavet dem med almindelig mel, da jeg ikke lige havde Pizzamel, og de bliv vildt lækre alligevel. ´Tilfyldet ristede jeg lidt hakket oksekød og bacontern og puttede i sammen med ost og tomatpure, MUMS jeg siger jeg de er gode...;)

Anna og Nanna  -  2009-05-11 10:55:56
Det vil vi helt sikkert prøve og lave :D Ca 200 pizzasnegle til strassbourg turen i juni(: Vi håber det kommer til at smage godt'godt : D

  -  2009-03-01 13:55:38
Fantastisk opskrift!! De bliver megalækre og luftige. Kanon dejen ikke skal hæve inden der kommer fyld på!!