salt (valgfri efter smag)1 tsk. salt (valgfri efter smag)
1
knsp.
peber (valgfri efter smag)1 knsp. peber (valgfri efter smag)
Pynt: (valgfri) Pynt: (valgfri)
4
stilke purløg4 stilke purløg
1-2
pakker
bacon i tern1-2 pakker bacon i tern
Opskrift:
1. Porren renses og skæres i skiver.
2. Løg pilles og kartoflerne skrælles og begge dele skæres i ternninger.
3. Grønsagerne koger ca. 15 min. i bouillonen.
4. Suppen pureres i en sigte eller brug af en stavblender.
5. Tilsæt fløde og krydderier(salt og peber)
6. Baconterningerne ristes på en pande
7. purløg skylles og klippes over suppen.
Tips:
man kan også bruge persille istedet for purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7715 gange, og udskrevet 144 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider