Hak løget fint og pres 1 fed hvidløg. bland alle ingredienser til farsen og lad det trække i mindst 1/2 time.
Hak de soltørrede tomater og 2 fed hviløg fint. Varm olivenolien i en gryde, tilsæt de resterende ingredienser til tomatsovsen. lad den simre og smag til med salt og peber.
Form små boller af farsen og steg dem i smøret på en pande. tilsæt kødbollerne til tomatsovsen og server med pasta og friskrevet parmesanost.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(10 stemmer)
Opskriften er vist 21625 gange, og udskrevet 506 gange.
Kommentarer
Rikke - 2015-12-21 17:19:25 Retten stammer fra Japan ikke fra England eller Italien
Jytte - 2009-05-22 08:50:08 Rigtig lækker! Ud fra ingredienserne vil jeg nok sige at retten er Italiensk.
- 2009-03-17 11:05:12 Retten stammer fra England.. god classisk Pup ret
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider