| |
|
Menusteak raifort (minutsteak peberrod)
Menusteak raifort (minutsteak peberrod), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
200 | g. | oksemørbrad200 g. oksemørbrad | 1 | spsk. | vindruekerneolie1 spsk. vindruekerneolie | | | salt salt | | | peber peber | | | | 0.25 | | citron0.25 citron | 25 | g. | smør25 g. smør | 0.5 | brev | revet peberrod0.5 brev revet peberrod | | | | 100 | g. | ærter100 g. ærter | 250 | g. | pomfrits250 g. pomfrits | | | |
| |
Mørbraden bankes ud til en bøf/steak ca. 0.5 cm tyk.
Steges på en rygende varm pande i lidt vindruekerneolie, ca. 1 minut på hver side.
Serveres med en skive citron hvorpå der lægges en skive smør, som igen toppes op med revet peberrod.
Yderligere tilbehør kan være pomfrits og grønne ærter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 19094 gange, og udskrevet 143 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|