Skær kødet i tern og brun det med nelliker og stil det side.
Sauter løgene skåret i store tern til de er klare. tilsæt kødet og rødvin, tilsæt gerne lidt vand, hvis retten bliver for tør. simre i ca 2½ timer til sovsen er kogt ind til en mørk sirup.
spises med græske kartofler og bondesalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(10 stemmer)
Opskriften er vist 18263 gange, og udskrevet 221 gange.
Kommentarer
Charlotte - 2015-02-20 13:41:25 Jeg har opskriften fra en græker som kommer Chania på Kreta. Sådan har hans familie altid lavet den. Den kan laves på mange måder. Hver sin familie hver sin opskrift
Jørgen Reuss - 2012-10-08 17:06:08 Denne ret er ikke en stifado. Der mangler kanelstænger og en hel masse grøntsager. Den rigtige stifado smager himmelsk.
Per - 2012-09-21 10:56:31 Retten blev næsten helt sort, formentlig pga. nellikerne.