Theos stifado

Theos stifado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lya

Indsendt :      Red :
Theos stifado, billede 4 Theos stifado, billede 1 Theos stifado, billede 2 Theos stifado, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.oksebov
1 spsk.nelliker
2 spsk.olivenolie
 
750 g.løg
2.5 dl.rødvin
3 laurbærblade
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Skær kødet i tern og brun det med nelliker og stil det side.

Sauter løgene skåret i store tern til de er klare. tilsæt kødet og rødvin, tilsæt gerne lidt vand, hvis retten bliver for tør. simre i ca 2½ timer til sovsen er kogt ind til en mørk sirup.

spises med græske kartofler og bondesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 20298 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-20 13:41:25
Jeg har opskriften fra en græker som kommer Chania på Kreta. Sådan har hans familie altid lavet den. Den kan laves på mange måder. Hver sin familie hver sin opskrift

  -   2012-10-08 17:06:08
Denne ret er ikke en stifado. Der mangler kanelstænger og en hel masse grøntsager. Den rigtige stifado smager himmelsk.

  -   2012-09-21 10:56:31
Retten blev næsten helt sort, formentlig pga. nellikerne.

  -   2009-09-24 09:00:45
mums...lækkert. prøv at tilsæt 1 stang kanel