Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Theos stifado

Theos stifado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lya

Indsendt :


Theos stifado, billede 4 Theos stifado, billede 1 Theos stifado, billede 2 Theos stifado, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.oksebov
1 spsk.nelliker
2 spsk.olivenolie
 
750 g.løg
2.5 dl.rødvin
3 laurbærblade
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Skær kødet i tern og brun det med nelliker og stil det side.

Sauter løgene skåret i store tern til de er klare. tilsæt kødet og rødvin, tilsæt gerne lidt vand, hvis retten bliver for tør. simre i ca 2½ timer til sovsen er kogt ind til en mørk sirup.

spises med græske kartofler og bondesalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 17993 gange,
og udskrevet 211 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Charlotte  -  2015-02-20 13:41:25
Jeg har opskriften fra en græker som kommer Chania på Kreta. Sådan har hans familie altid lavet den. Den kan laves på mange måder. Hver sin familie hver sin opskrift

Jørgen Reuss  -  2012-10-08 17:06:08
Denne ret er ikke en stifado. Der mangler kanelstænger og en hel masse grøntsager. Den rigtige stifado smager himmelsk.

Per  -  2012-09-21 10:56:31
Retten blev næsten helt sort, formentlig pga. nellikerne.

c-lotte  -  2009-09-24 09:00:45
mums...lækkert. prøv at tilsæt 1 stang kanel