Oksekød og groft hakket løg brunes på panden i smør, herover drysses med paprika, salt og peber.
Det hele kommes over i en gryde, tilsæt bouillon og hakkede tomater, tilsæt evt. gulerødder.
Når kødet er mørt, hældes evt. kogte kartofler i.
Tips:
Gulerødder og kartofler kan erstattes med suppeurter, og suppen serveres med flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 12013 gange, og udskrevet 198 gange.
Kommentarer
Conny - 2010-02-14 22:33:47 rigtig godt med en anelse tabasco, så smager det som i Ungarn, og får varmen af.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider