Ungarsk gullashsuppe 04

Ungarsk gullashsuppe 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kan godt fryses

Indsendt af : Winnie

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.oksekød
500 g.groft hakket løg
1-2 spsk.paprika
 Salt
 peber
1 ds.hakket tomater
1.5 l.okse bouillon
50 g.smør
 Evt.gulerødder
 
Opskrift:
Oksekød og groft hakket løg brunes på panden i smør, herover drysses med paprika, salt og peber.
Det hele kommes over i en gryde, tilsæt bouillon og hakkede tomater, tilsæt evt. gulerødder.
Når kødet er mørt, hældes evt. kogte kartofler i.

Tips:

Gulerødder og kartofler kan erstattes med suppeurter, og suppen serveres med flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 12242 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conny  -  2010-02-14 22:33:47
rigtig godt med en anelse tabasco, så smager det som i Ungarn, og får varmen af.