Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter

Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter, billede 4 Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter, billede 1 Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter, billede 2 Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.helleflynderfilet i portionsstykker
 salt
 peber
50 g.smør
 
0.5 savojkål hoved
 
1 spsk.salt
1 stk.citron
3 spsk.olie
1 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.dijonsennep
 sukker
 
1 ds.kogte kikærter
1 håndfuld basilikumblade
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Snit kålen så fint, du kan. Kom den i en skål, og vend med salt og saft fra en halv citron.

Læg fisken i en lille ildfast form, og drys med salt og peber. Fordel smørret over fisken. Tag et stykke bagepapir, krøl det sammen, og hold det under den kolde hane. Dryp af, fold ud og fordel papiret over fisken.

Bag fisken i ovnen i ca. 15 minutter.

Kram kålen med din hånd, skyl den i koldt vand, og kram tør. Bland olie, eddike og sennep i en skål. Smag til med en anelse sukker. Vend kålen heri. Skyl kikærterne i koldt vand, afdryp, og vend dem i skålen sammen med basilikum.

Tag fisken ud, og smag smørret i formen til med citronsaft.

Server fisken med citronsmør og salat.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 11033 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu