helleflynderfilet i portionsstykker800 g. helleflynderfilet i portionsstykker
salt salt
peber peber
50
g.
smør50 g. smør
0.5
savojkål hoved0.5 savojkål hoved
1
spsk.
salt1 spsk. salt
1
stk.
citron1 stk. citron
3
spsk.
olie3 spsk. olie
1
spsk.
hvidvinseddike1 spsk. hvidvinseddike
1
spsk.
dijonsennep1 spsk. dijonsennep
sukker sukker
1
ds.
kogte kikærter1 ds. kogte kikærter
1
håndfuld basilikumblade1 håndfuld basilikumblade
Opskrift:
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Snit kålen så fint, du kan. Kom den i en skål, og vend med salt og saft fra en halv citron.
Læg fisken i en lille ildfast form, og drys med salt og peber. Fordel smørret over fisken. Tag et stykke bagepapir, krøl det sammen, og hold det under den kolde hane. Dryp af, fold ud og fordel papiret over fisken.
Bag fisken i ovnen i ca. 15 minutter.
Kram kålen med din hånd, skyl den i koldt vand, og kram tør. Bland olie, eddike og sennep i en skål. Smag til med en anelse sukker. Vend kålen heri. Skyl kikærterne i koldt vand, afdryp, og vend dem i skålen sammen med basilikum.
Tag fisken ud, og smag smørret i formen til med citronsaft.
Server fisken med citronsmør og salat.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 11323 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider