Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spinattærte - Den rigtige

Spinattærte - Den rigtige, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : Hanne

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.frossen helbladet spinat
2 butterdejsplader
5 æg
200 g.fetaost
200 g.mozzarellea
200 g.hytteost
1 stort løg
1 revet muskatnød
 salt
 pebber
100 g.smør
 olie til stegning
 
Opskrift:
Hak løget og steg det i bunden af en gryde med lidt olie til det er let gyldent, kom den frosne spinat i gryden og varm den op så den er optøet.
Tag gryden af varmen og rør de øvrige ingredienser(ikke butterdejspladerne) sammen i gryden.
Smør et ovnfast fad og dæk det med den ene butterdejs plade også op ad kanten.
fordel grydens indhold i fadet og læg den anden plade på som låg. Skær overskydent dej væk ved kanten.
Skær tærten igennem i 10 stykker og pensel den med lidt smør eller olie.
Bages ca 30 min i en forvarmet ovn på 200 grader.

Tips:

Retten kan også bruges i en bufet eller som en frokostret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13016 gange,
og udskrevet 272 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu