soltørede tomater i små stykker50 g. soltørede tomater i små stykker
1
dl.
havregryn1 dl. havregryn
1
dl.
kolde kogte ris1 dl. kolde kogte ris
1
æg1 æg
2
dl.
feta, som smultres2 dl. feta, som smultres
2
tsk.
tyttebærsyltetøj2 tsk. tyttebærsyltetøj
timian timian
peber peber
vand vand
Opskrift:
Bland alle ingredienser sammen til en jævn fars. Skal være som frikadellefars.
Form det som i størrelse som et lille franskbrød, og hæld lidt vand ved (sky til sovs).
200 gr. midt i ovnen i ca. 40 min. Skal evt. lige ha lidt varmeluft til sidst for at få en sprød skorpe.
Serveres med kartofler og brun sovs.
Tips:
Det er ikke nødvendigt at komme salt i farsen, da fetaen er saltet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 20091 gange, og udskrevet 248 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider