Pastaret og kyllingefilet med bacon

Pastaret og kyllingefilet med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lisa Aagaard Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kød:
4 kyllingefiletter
4 skiverbacon
 
 Pasta:
400 g.tør eller frisk pasta
1 bouillonterning
3 hakkede løg
250 g.champignoner
2 tsk.olie
1 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rul en skive bacon om hver filet. Læg dem i et ovnfast fad, evt. beklædt med bagepapir, og steg dem midt i ovnen, i 20 minutter, ca. ved 250 grader.

Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand. Svits løg og champignoner i olien, i en gryde, til al væden fra champignonerne er fordampet. Fløden tilsættes. Lad det koge op. Tilsæt den færdigkogte pasta, smag til med salt og peber og kog det op.

Tips:

Serveres evt. med salat og flütes.





karakterer:
Opskriften er vist 20575 gange,
og udskrevet 618 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-30 16:54:11
hvad bruges bouillonterningen til???

  -   2009-04-10 11:11:30
smør evt. lidt hvidløgsost på inden bacon rulles om en rigtig god ret.