Rul en skive bacon om hver filet. Læg dem i et ovnfast fad, evt. beklædt med bagepapir, og steg dem midt i ovnen, i 20 minutter, ca. ved 250 grader.
Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand. Svits løg og champignoner i olien, i en gryde, til al væden fra champignonerne er fordampet. Fløden tilsættes. Lad det koge op. Tilsæt den færdigkogte pasta, smag til med salt & peber og kog det op.
Tips:
Serveres evt. med salat og flütes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 19610 gange, og udskrevet 590 gange.
Kommentarer
klausefar - 2012-10-30 16:54:11 hvad bruges bouillonterningen til???
- 2009-04-10 11:11:30 smør evt. lidt hvidløgsost på inden bacon rulles om en rigtig god ret.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider