Nakkefilet stegt som vildt med champignonsauce

Nakkefilet stegt som vildt med champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lisa Aagaard Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Nakkefilet:
600 g.nakkefilet
1 bakkesliced bacon
 salt
 peber
 
 Champignonsauce:
250 g.friske chapignoner
 lidtfedtstof
 skyen fra stegen
 meljævning
2.5 dl.madlavningsfløde- (mere eller mindre alt efter hvor meget sauce man ønsker.)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Nakkefilet:
Nakkefileten krydres med salt og peber.
Læg skiver af sliced bacon over stegen, så de dækker,- må gerne overlappe lidt. Skiverne kan evt. fæstnes i siderne med kødnåle under stegningen.
Læg nakkefileten i en lille bradepande eller ovnfast fad og hæld lidt vand ved.
Steg ved 180 grader i ca. 2 timer. Stegen er færdig ved en centrumstemperaturen 80 grader. (Stegen bliver perfekt mør ved en centrumstemperatur på knap 90 grader.)

Champignonsauce:
Rens champignonerne og skær dem i kvarte eller halve. Rist dem i en gryde i en smule fedtstof. Hæld skyen fra stegen op i gryden, kog igennem og tilsæt fløden.
Jævn saucen og smag til med salt og peber.

Tips:

Kan serveres med kartofler og haricots verts.





karakterer:
Opskriften er vist 36073 gange,
og udskrevet 1023 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu