Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvehjertesautè

Kalvehjertesautè, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kalvehjerter i tynde strimler
1 spsk.olivenolie
15 g.smør
1 løg
250 g.svampe
3 dl.kalvebouillon
1 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
1 lille bundt persille
 


Opskrift:

Vend kalvehjertestrimlerne med salt og peber og steg dem hurtigt i en meget varm wok med smør og olie. Tag kødet op. Sautér nu fintsnittede løg i wokken i 3 min. og tilsæt rensede svampe i kvarter. Lad dem brune godt og spæd med bouillon og lad det simre 5 min. Jævn saucen med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Smag til med salt og peber, vend kødet og hakket persille i saucen og server med kartoffelmos .




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13553 gange,
og udskrevet 351 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu