koncentreret tomatpuré70 g. koncentreret tomatpuré
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
1
tsk.
tørret oregano1 tsk. tørret oregano
1
fed
finthakket hvidløg1 fed finthakket hvidløg
½
kop
strimlet mozzarellaost½ kop strimlet mozzarellaost
2
spsk.
olie2 spsk. olie
2
spsk.
hakket grøn peber2 spsk. hakket grøn peber
1/3
kop
revet parmesanost 1/3 kop revet parmesanost
Olie til smørring Olie til smørring
Opskrift:
Kog spaghettien i 10-12 minutter og hæld vandet fra. Put piskede æg, olie og parmesanost i. Fordel spaghettiblandingen i bunden af en tærteform.
Smør Cremefraichen ud over.
Kog hamburgryggen/skinken på en stegepande, løg og grøn peber, indtil det er gyldent og grøntsagerne er møre. Hæld fedtet fra.
Bland de hakkede tomater, tomatpuréen, sukker, oregano og hvidløg i. Gennemvarm det. Hæld blandingen over spaghettibunden. Dæk den med stanniol og bag den ved 175 grader i 20 minutter.
Drys med mozzarellaost og bag den ca. 5 minutter mere (til osten er smeltet).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5374 gange, og udskrevet 72 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider