Kødboller:
Form kødet til boller (ca. 2-3 cm i diameter)
Rul kødbollerne i melet og ryst overskydende mel af.
Varm olien op i en wok og steg hvidløgene under omrøring i ca. ½ min. Tilsæt kødbollerne og steg dem til de har fået en gylden brun farve.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Kom så karrypasta i wokken og lad det stege i resten af olien og hvidløgene i ca. ½ min.
Tilsæt kokosmælk og jordnøddesmør og bring det i kog et par min. Tilsæt brun farin, soyasauce og lad det koge lidt sammen. Kom hele mynteblade i og lad dem koge med 1 min.
Læg kødbollerne i saucen og lad det småkoge i 5-8 minutter.
Tips:
Serveres med jasminris og fluté.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3861 gange, og udskrevet 91 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider