raps- eller olivenolie1 spsk. raps- eller olivenolie
0.5
tsk.
groftkværnet peber0.5 tsk. groftkværnet peber
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
Forårssalat: Forårssalat:
300
g.
babyspinat300 g. babyspinat
1
bdt.
radiser1 bdt. radiser
1
bdt.
forårsløg1 bdt. forårsløg
500
g.
friske ærter i bælg 500 g. friske ærter i bælg
Grøn dressing: Grøn dressing:
4
dl.
syrnet fløde 9%4 dl. syrnet fløde 9%
1
bdt.
dild1 bdt. dild
1
bdt.
purløg1 bdt. purløg
1
håndfuld persille1 håndfuld persille
Salt Salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
Nye kartofler Nye kartofler
godt brød godt brød
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.
Læg laksefileten i et stort ildfast fad.
Hak fennikelfrøene med en kniv, eller stød dem groft i en morter.
Pensl laksen med olie, og drys med fennikel, peber og salt.
Bag laksen 20 min. i ovnen.
Skyl og tør spinaten, og kom den i en stor skål. Skær radiser og forårsløg i skiver, og drys over spinaten. Bælg ærterne, og drys over.
Blend syrnet fløde med krydderurterne til en lysegrøn dressing. Smag til med salt og peber.
Servér dressingen i en skål til både laksen og salaten.
Servér med nye kartofler og godt brød.
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 25107 gange, og udskrevet 228 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider