Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lakse-satayspydmed jordnøddesauce

Lakse-satayspydmed jordnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : hellekiel

Indsendt :



Ingredienser:
450 g.laksefilet uden skind og ben
2 spsk.brun farin
1 fedknust hvidløg
1 tsk.spidskommen
1 citron
1.5 tsk.fiskesauce
2 løg
1 spsk.rapsolie
100 g.ristede peanuts
2 cm.ingefær
1 spsk.kokosmel
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 tsk.karry
 evt.0.5 chili
4 dl.vand
 salt
 
 Tilbehør:
 Kogte ris
 
 Råkostsalat:
 hvidkål
 rødkål
 gulerod
 rødløg
 
Opskrift:
Skær laksen i 1 cm tynde skiver. Træk forsigtigt laksen på små træspyd. Rul evt. den tynde ende sammen, inden du trækker laksen på spydet.
Bland farin, hvidløg, spidskommen, fiskesauce og 1 spsk citronsaft sammen til en marinade, og hæld over laksen. Lad laksen marinere, mens du laver jordnøddesaucen.
Hak løgene, og svits dem i olien i en gryde.
Tilsæt peanuts, revet ingefær, kokosmel, tomatkoncentrat, karry og evt. finthakket chili. Tilsæt vand, og lad sucen koge i 15 min.
Blend saucen til puré, hæld den tilbage i gryden, og tilsæt saft af resten af citronen. Smag til med salt.
Varm en pande op, og steg laksespydene 1 min. på hver side.
Servér lakse-satayspydene med ris og råkostsalat, og brug peanutsaucen til ris, fisk og som dressing på råkosten.

Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred eller tun.



karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4189 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu