Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i Asparges

Kylling i Asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Daddy_Dj

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.asparges
1 KOGT kylling (gerne 1300 g eller derover)
50 g.magarine
50-60 g.hvedemel
0.5 l.mælk
 Bullion (efter behov)
 salt
 pepper
 
Opskrift:
Man starter med at tage den kogte kylling, og pille kødet af skelettet. når dette er gjort, skæres kødet ud i små stykker, og lægges ned i en skål.

Sovs:

Magarinen smeltes i gryden, og når magarinen er smeltet, men for alt i verden IKKE brunet tilsættes melet, og der piskes godt rundt, indtil melet har opsuget alt fedtstoffet.
Nu tilsættes mælken alt imens der piskes i gryden, opbagningen skulle på dette tidspunkt gerne være grødet, med en nogenlunde fast og dejagtig konsistens.
Nu tilsættes der lidt væde fra aspargsene, og der tilsættes bullion, indtil sovsen har nået den ønskede konsistens.
Lad sovsen simre ved svag varme, med jævnlig omrøring. Der kan være mulighed for at tilsætte mere væde, da sovsen vil blive tykkere under denne opbagning.

Når dette er gjort, tilsættes asparges og det ituskårende kyllingekød, og der røres fgodt rundt i gryden, for at få fordelt kyllingen og aspargsene jævnt i sovsen.
Lad rette simre i 10 minutter ved svag varme og server

Tips:

Rette kan serveres i tarteletter, eller som en god kompangon til kogte kartofler


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10851 gange,
og udskrevet 219 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu