Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Forårskalveskank

Forårskalveskank, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kalveskanke á ca. 275 g
 olie til stegning
1 gulerod, skrællet
½ porre
50 g.ærter
1 tsk.tomatpuré
 hvedemel
2 kvistefrisk timian eller 1 tsk tørret
4 dl.kalvebouillon
 
400 g.nye kartofler
 
Opskrift:
Gulerod og porre skæres i tynde strimler. Kalveskanken aftørres. Senerne i kanten skæres igennem, så skankene ikke folder sig sammen ved stegning. Vendes i mel, krydres med salt og peber. Skankene brunes af i varm pande. Når de er brunet af tilsættes tomatpuré, timian og bouillon. Koges under låg ved svag varme i ca. 50 min. De sidste 5 min koger ærter, gulerod- og porrestrimler med. Server med nye kartofler.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6255 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu