Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kransekagekonfekt diabetes

Kransekagekonfekt diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 25 Stk.
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
250 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
50 gram Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
evt. Mandelessens
   
  Pynt:
25 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
De smuttede mandler males meget fint.

Mandelmelet blandes med sødemiddel og samles med æggehviderne.

Sprøjtes ud med en sprøjtepose på en bageplade og pyntes med hasselnødder.

Bages ved 225 grader C i ca. 7 minutter til de er lysebrune.

Kan evt. overtrækkes med overtrækschokolade når de er blevet kolde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15430 gange,
og udskrevet 334 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7754 (1846 kcal)
KJ pr. Stk. 310 (73 kcal)
Vægt ialt 465 gram
Vægt pr. Stk. 18 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1667 KJ (397 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 27.1 gram
Kulhydrat 25.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Samantha Jensen  -  2010-09-11 11:00:58
Har nogen prøvet denne opskrift??? Mine er blevet en hel del mere fedtede end almindelig kransekage, og de har også fået mere i ovnen end de 7 min, men de er stadig helt bløde og fedtede. Skal de evt bages mere endnu, eller kan jeg tage lidt af æggehviderne fra i en ny portion?

¨Tove Jensen  -  2009-11-06 14:05:59
Jeg forstår ikke at der ikke er nogen beregning, når det nu netop er for diabetikere.