Mandelmelet blandes med sødemiddel og samles med æggehviderne.
Sprøjtes ud med en sprøjtepose på en bageplade og pyntes med hasselnødder.
Bages ved 225 grader C i ca. 7 minutter til de er lysebrune.
Kan evt. overtrækkes med overtrækschokolade når de er blevet kolde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15982 gange, og udskrevet 343 gange.
Energi:
KJ total 7754 (1846 kcal)
KJ pr. Stk. 310 (73 kcal)
Vægt ialt 465 gram
Vægt pr. Stk. 18 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1667 KJ (397 kcal) Protein 14.5 gram Fedt 27.1 gram Kulhydrat 25.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Ulla - 2020-10-18 16:57:27 Mine er knastørre.. 8 min.
Samantha Jensen - 2010-09-11 11:00:58 Har nogen prøvet denne opskrift??? Mine er blevet en hel del mere fedtede end almindelig kransekage, og de har også fået mere i ovnen end de 7 min, men de er stadig helt bløde og fedtede. Skal de evt bages mere endnu, eller kan jeg tage lidt af æggehviderne fra i en ny portion?
¨Tove Jensen - 2009-11-06 14:05:59 Jeg forstår ikke at der ikke er nogen beregning, når det nu netop er for diabetikere.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider