Kransekagekonfekt diabetes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 25 Stk.
Ingredienser:
250 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
50 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
evt. Mandelessens
   
  Pynt:
25 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 7772 (1850 kcal)
KJ pr. Stk. 310 (74 kcal)
Vægt ialt 474 gram
Vægt pr. Stk. 18 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1639 KJ (390 kcal)
Protein 14.4 gram
Fedt 26.6 gram
Kulhydrat 24.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)