Farsfyldt filone

Farsfyldt filone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 filonebrød
1 løg
250 g.skivede champignons
150 g.bacon
2 fedpresset hvidløg
1 ds.hakkede tomater
1 dl.hakkede soltørrede tomater
1 dl.frisk basilikum
2 spsk.chilisauce
100 g.bønnespirer
 
 Tilbehør:
 tomatsalat
 
Opskrift:
Rist bacon og tag det af panden Lav kødsauce af øvrige ingredienser undtagen bønnespirer, de kommes først i når saucen er færdig. Skær toppen af brødet og udhul det, put fyldet i og læg toppen på igen. Sættes i ovnen ved 200 gr i 25-30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 3710 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-20 19:49:33
Bacon lægges på toppen af fyldet inden låget lægges på