skæg gørnsagerne i grove strimler, gem lidt af peberfrugten. Kog dem møre i halvdelen af boullionen i en gryde. Rør kødet i og smag til med pure og krydderier, kog det 6-8 min under omrøring
hæld halvdelen af kødblandingen i ildfast fad, læg skivede tomater over og dæk med resten af kødet. Sæt fadet i 175 gr varm ovn i ca 25 min. Garner med hakkede nødder og peberfrugt og tomatskiver.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7013 gange, og udskrevet 99 gange.
Kommentarer
maria - 2009-11-02 22:26:34 hvad skal yoghurten bruges til?
- 2009-01-20 19:40:34 yoghurten blandes i inden det sættes i ovnen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider