Oksegryde fra Nevada

Oksegryde fra Nevada, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.oksefars
0.5-1 dl.bouillon
2 peberfrugter
2 gulerødder
100 g.Knoldselleri
0.5 porre
2-3 tsk.timian
2 spsk.tomatpure
1-2 tsk.soya
 salt
 peber
1 dl.afdryppet yoghurt
3 tomater
0.5 dl.cashewnødder
 
Opskrift:
skæg grønsagerne i grove strimler, gem lidt af peberfrugten.

Kog dem møre i halvdelen af bouillonen i en gryde. Rør kødet i og smag til med pure og krydderier, kog det 6-8 min under omrøring

hæld halvdelen af kødblandingen i ildfast fad, læg skivede tomater over og dæk med resten af kødet.

Sæt fadet i 175 gr varm ovn i ca 25 min.

Garner med hakkede nødder og peberfrugt og tomatskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 8310 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-02 22:26:34
hvad skal yoghurten bruges til?

  -   2009-01-20 19:40:34
yoghurten blandes i inden det sættes i ovnen