persillerod eller pastinak250 g. persillerod eller pastinak
4-5
kartofler4-5 kartofler
4
gulerødder4 gulerødder
evt.
0.25 knoldselleri evt. 0.25 knoldselleri
5
dl.
oksebouillon5 dl. oksebouillon
1.5
dl.
rødvin1.5 dl. rødvin
rosmarin rosmarin
timian timian
3-4
laurbærblade3-4 laurbærblade
Evt.
persille Evt. persille
Opskrift:
Skær kødet ud i terninger (3x3 cm) og skær alle grønsager i mindre tern.
Fyld grønsagerne i et ildfast fad, og bland rosmarin, timian og laurbærblade i sammen med salt og lidt peber.
Brun kødet på en pande eller i en stegegryde.
Fordel kødstykkerne oven på grønsagerne og hæld bouillon og vin over.
Læg staniol tætsluttende over.
Sæt i ovnen på ca 140 grader.
Efter 2 1/2 time tages retten ud og serveres straks.
Evt. kan der pyntes med finthakket persille.
Tips:
Andre rodfrugter kan bruges sammen med eller i stedet for de her nævnte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(8 stemmer)
Opskriften er vist 26040 gange, og udskrevet 540 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider