Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Yorkshire Pudding

Yorkshire Pudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : England

EnglandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : JBK, Randers

Indsendt :



Ingredienser:
115 g.hvedemel
2.75 dl.mælk
3 æg
0.5 tsk.salt
1.5 dl.stegesky - fra kødsaften der drypper ned i bradepanden under stegning af roastbeef
 
Opskrift:
1. Sæt stegesky, olie eller smør i ovnen ved 220 grader, enten i et ildfast fad, eller fordel sky, olie eller smør i koketter el.lign.
2. Bland imens mel + æg: Kom melet i en skål, og lav en lille fordybning i midten, hvori du kommer de hele æg... Bland mel og æg sammen med en ske... 3. Tilsæt mælk + salt og pisk dejen sammen med et piskeris...
4. Ta´ fadet ud af ovnen, og hæld dejblandingen i den varme stegesky, olie eller smør... Sæt fadet tilbage i ovnen, og bag Yorkshire Pudding´en i 15-20 min ved 220 grader... Til pudding´en er hævet og flot gylden.
Servér Yorkshire Pudding´en varm sammen med skiveskåret roast og en ægte gravy.

Tips:

Yorkshire Pudding serveres i England ofte som et søndags-måltid - "Sunday Brunch" - sammen med en stegt roast + en ægte gravy; det smager pragtfuldt når du dypper pudding´en heri... Gravy er skysauce af den saft, der kommer fra kød og grøntsager under tilberedning, som fx kan gøres i en bradepande i ovnen. Stegeskyen blandes så med lidt god grøntsags- eller oksefond, reduceres en anelse og tilsmages evt. med lidt salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9417 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu