Pasta med kyllingelever og svampe

Pasta med kyllingelever og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ea

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkekyllingelever ca. 300 g, duppet tør og evt. delt i mindre stykker
1-2 spsk.smør
 salt
 peber
200 g.rensede chamoignon i skiver
1 udkernet grøn peber i små terninger
125 g.courgtte i tynde strimler
 salt
 peber
1 tsk.frisk timian eller 0.5 tsk tørret
2 dl.kaffefløde 9%
1 fedknust hvidløg
4 portioner pasta efter eget valg
 
Opskrift:
Svits leverstykkene hurtigt på panden i smør, krydr dem med lidt salt og peber, kom grøntsagerne ved og svits det hele for jævn varme under omrøring et par minutter, til grøntsagerne er møre, men stadig sprøde. Smag til med krydderier. Varm fløden i en gryde, smag til med hvidløg, vend den kogte pasta heri. Tag pastaen op af fløden og anret den på et varmt fad. Kog fløden i gryden lidt ind, hæld den over pastaen, fordel lever og grøntsagsfyld øverst og pynt med frisk timian før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 18870 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu