kyllingelever ca. 300 g, duppet tør og evt. delt i mindre stykker1 pakke kyllingelever ca. 300 g, duppet tør og evt. delt i mindre stykker
1-2
spsk.
smør1-2 spsk. smør
salt salt
peber peber
200
g.
rensede chamoignon i skiver200 g. rensede chamoignon i skiver
1
udkernet grøn peber i små terninger1 udkernet grøn peber i små terninger
125
g.
courgtte i tynde strimler125 g. courgtte i tynde strimler
salt salt
peber peber
1
tsk.
frisk timian eller 1/2 tsk tørret1 tsk. frisk timian eller 1/2 tsk tørret
2
dl.
fløde 13 %2 dl. fløde 13 %
1
fed
knust hvidløg1 fed knust hvidløg
4
portioner pasta efter eget valg4 portioner pasta efter eget valg
Opskrift:
Svits leverstykkene hurtigt på panden i smør, krydr dem med lidt salt og peber, kom grøntsagerne ved og svits det hele for jævn varme under omrøring et par minutter, til grøntsagerne er møre, men stadig sprøde. Smag til med krydderier. Varm fløden i en gryde, smag til med hvidløg, vend den kogte pasta heri. Tag pastaen op af fløden og anret den på et varmt fad. Kog fløden i gryden lidt ind, hæld den over pastaen, fordel lever og grøntsagsfyld øverst og pynt med frisk timian før serveringen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(8 stemmer)
Opskriften er vist 14895 gange, og udskrevet 295 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider