Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta med kyllingelever og svampe

Pasta med kyllingelever og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ea

Indsendt :



Ingredienser:
1 pakkekyllingelever ca. 300 g, duppet tør og evt. delt i mindre stykker
1-2 spsk.smør
 salt
 peber
200 g.rensede chamoignon i skiver
1 udkernet grøn peber i små terninger
125 g.courgtte i tynde strimler
 salt
 peber
1 tsk.frisk timian eller 1/2 tsk tørret
2 dl.fløde 13 %
1 fedknust hvidløg
4 portioner pasta efter eget valg
 
Opskrift:
Svits leverstykkene hurtigt på panden i smør, krydr dem med lidt salt og peber, kom grøntsagerne ved og svits det hele for jævn varme under omrøring et par minutter, til grøntsagerne er møre, men stadig sprøde. Smag til med krydderier. Varm fløden i en gryde, smag til med hvidløg, vend den kogte pasta heri. Tag pastaen op af fløden og anret den på et varmt fad. Kog fløden i gryden lidt ind, hæld den over pastaen, fordel lever og grøntsagsfyld øverst og pynt med frisk timian før serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14149 gange,
og udskrevet 280 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu