Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt kalvelever med estragonsauce

Stegt kalvelever med estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skiverkalvelever, 175 g pr ca. 2 cm tykke
 hvedemel til pudring
1/4 l.piskefløde
3 skalotteløg
1 dl.sherryeddike
1 lille bdt.estragon (fransk)
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Leverskiverne pudres med mel og krydres med salt og peber. På en pande steges skiverne svagt rosa i olivenolie over svag varme - 5 min på hver side. Leverskiverne tages af panden og stilles tildækket, og i den samme olie sauteres de finthakkede skalotteløg. Når løgene er sauterede, kommes vinaigren på, og der koges ind, til denne er næsten helt fordampet. Så hældes piskefløden på, og der koges ind til passende saucekonsistens. Estragon hakkes fint og kommes i saucen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7382 gange,
og udskrevet 187 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu