Stegt helleflynder

Stegt helleflynder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskeopskrift.dk

Indsendt :     
Stegt helleflynder, billede 4 Stegt helleflynder, billede 1 Stegt helleflynder, billede 2 Stegt helleflynder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.helleflynderfilet uden ben og skind
 
 Rugmel
 Smør
 
Opskrift:
Del fisken i fire stykker, drys med salt og peber, og vend dem i rugmel. Steg dem i smør ved svag varme i min. 5 minutter til de er gyldne.

Servér fisken med små kartofler og letkogte blomkålsbuketter.





karakterer:
Opskriften er vist 25078 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu