| |
|
Mørbrad i tomat/champignonsause med bacon
Mørbrad i tomat/champignonsause med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | stk 200/300 g. mørbrad2 stk 200/300 g. mørbrad | 8-10 | skiver | bacon8-10 skiver bacon | 1-2 | fed | hvidløg1-2 fed hvidløg | 2 | ds. | hakkede tomater2 ds. hakkede tomater | 250 | g. | champignon250 g. champignon | 2.5 | dl. | piskefløde 38% (kaffefløde kan også bruges)2.5 dl. piskefløde 38% (kaffefløde kan også bruges) | 50 | g. | hvedemel50 g. hvedemel | 35 | g. | smør til stegning35 g. smør til stegning | | | salt salt | | | peber peber | | | paprika paprika | | | |
| |
Mørbraden renses for det værste fedt og sener, og gnides med hvidløg salt peber og paprika.
Derefter brunes mørbraden i smøret. Steges i ca 15 min ved svag varme under låg. Husk gem skyen.
Skær mørbraden til bøffer ca 2 cm tykke og læg dem i et ildfast fad.
De hakkede tomater lægges i fadet rundt om bøfferne.
Champignonsause :
Fløden tilsættes skyen fra mørbraden og jævnes med mel. champignon tilsættes (sausen må godt være lidt tyk.
Champignonsausen hældes over mørbraden og tomater, dækkes med baconskiver og sættes i ovnen på 200 grader i 20-25 min.
serveres med ris, brød og salat.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8877 gange, og udskrevet 244 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Ben - 2009-01-11 16:13:50 Det er mig der har indsendt opskriften, jeg har glemt at skrive at det er svinemørbrad der skal bruges.
|
|