aubergine skåret i små tern1 aubergine skåret i små tern
1
finthakket løg1 finthakket løg
2
fed
knust hvidløg2 fed knust hvidløg
lidt
god olivenolie lidt god olivenolie
salt salt
peber peber
masser af friskhakket bredbladet persille masser af friskhakket bredbladet persille
masser høvlet parmesan masser høvlet parmesan
Opskrift:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, men træk et min. fra kogetiden så den stadig har bid. Imens steges aubergine, løg og hvidløg i olivenolie i en stor sauterpande. Krydr godt med salt og peber. Når pastaen er klar drypper den af og kommes direkte på panden med aubergine. Vend godt sammen. Smag til og server straks med peber, parmesan og persille.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6494 gange, og udskrevet 98 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider