tomater skåret i fine tern2 tomater skåret i fine tern
1
løg skåret i fine tern1 løg skåret i fine tern
lidt
frisk basilikum lidt frisk basilikum
salt salt
peber peber
Opskrift:
Overhæld couscousen med kogende vand og lad den trække i 5 min.
Sigt vandet fra og løsn dem med en gaffel.
Flæk auberginen på langs og rids den i skærefladen. Fordel laurbærblad, hvidløg og lidt salt på den ene halvdel. læg auberginen sammen så del bliver "hel" igen, pak den i foile og bag den ved 165 grader i 30 min. Skrab indmaden ud af auberginen og hak det groft. bland tomater og løg med couscous og aubergine, smag til med salt, peber og basilikum.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6073 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider