citron, reven skal og saft1 citron, reven skal og saft
evt.
honning eller sirup evt. honning eller sirup
olivenolie olivenolie
evt.
parmesan evt. parmesan
Opskrift:
Krydr kalkunen med salt. Sæt vand over til pasta. Skær auberginen i grove tern, 2x2 cm. Snit hvidløg fint og skær tomaterne i tern. Skyl Babyleaves og afdryp. Rør en dressing af citronskal og saft, honning/sirup, fintsnittet hvidløg, olivenolie, salt og peber. Anret babyleaves på et fad og hæld dressingen over lige inden servering.
Kog pastaen. Varm en stor pande op og steg aubergineternene i olie til de er gyldne, krydr med hvidløg, salt og peber. KOm tomaterne på panden og lad saucen simre et par min. Varm en pande op og steg kalkunen i olie, et par min. på hver side. Vend den afdryppede pasta i saucen og server med kalkun og babylaeves og evt. friskrevet parmesan.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4669 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider